Vragen die wellicht bij je opkomen als je overweegt ons te boeken
(elkaar tutoyeren is heel gebruikelijk in de shantywereld, dus dat doen we hier ook maar)

Waar kan Kantje boord optreden? 
Kantje boord kan optredens verzorgen op zeer uiteenlopende locaties, zowel binnen als buiten. Op grote podia, maar ook in kleine ruimtes zonder podium.

Moeten er microfoons aanwezig zijn? 
Wij beschikken over een eigen geluidsinstallatie die zowel binnen als buiten te gebruiken is (voor een buitenoptreden moet er dan natuurlijk wel een mogelijkheid zijn om ergens stroom vandaan te halen).

Hoe lang duurt een optreden? 
Onze optredens worden over het algemeen opgedeeld in blokjes van twintig minuten tot een half uur. Daarna hebben de mannen een korte pauze nodig om de kelen te smeren. Hoeveel blokjes we zingen en hoelang de pauzes duren, is afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever.

Wat gaat zo’n optreden kosten? 
Aan de hand van je wensen kunnen wij een passend voorstel doen. Een vaste prijs is hier niet te noemen. Die is onder meer afhankelijk van de duur van het optreden en of wij onze eigen geluidsinstallatie moeten meebrengen. En hoewel wij geen kilometers in rekening brengen speelt de reistijd wel een (beperkte) rol in de prijsbepaling.

Waar krijg ik meer informatie?
Voor meer informatie kun je (geheel vrijblijvend) contact opnemen met onze boekingsman, Joop Vraets. Het handigst gaat dat per telefoon, dan zijn de wensen en mogelijkheden het snelst afgestemd. Je kunt Joop bellen op 0578 560 588 of op zijn mobiele nummer 06 5312 5659. Bij afwezigheid van Joop kun je contact opnemen met onze PR-vrouw, Ria Davids. Zij is telefonisch te bereiken op 026 78 54 862. Mailen is ook mogelijk. Adresseer je mail dan aan boekingen@kantjeboord.nl

Als je besluit ons te boeken worden de gemaakte afspraken in een optreedcontract vastgelegd.